Mutu la un pas sa revina in Premier League. Vezi ce echipa l-a ofertat!

475

Mutu isi poate incheia cariera in Premier League! Va fi coleg c-un superstar al englezilor, fanii sunt in delir: „Mutu, acel Mutu vine la noi?!”

Brighton da inca o lovitura vara asta. Il cheama pe Mutu sa duca echipa in Premier League si s se bata cu Chelsea si City de la anul. Gustavo Poye, managerul lui Brighton, i-a mai socat o data pe englezi vara asta, cand a reusit imprumutul lui Wayne Bridge in Championship, unul dintre cei mai buni fundasi stanga de la nationala Angliei.

Acum e randul lui Mutu sa ii isterizeze pe fani, daca Cesena va accepta oferta. „Este una tentanta”, scriu cei de la Transfer Rumours. Brighton a terminat pe locul 10 din 24 anul trecut, in liga a doua. Obiectivul pentru noul sezon e promovarea in Premier League.

Piturca ii transmisese lui Mutu sa vina mai bine la Dinamo, decat sa ramana in Serie B, la Cesena. De la Brighton, atacantul se va intoarce mai mult ca sigur si la nationala. Calificarea la Mondialul din 2014 si promovarea in Premier League  ar insemna o mega-relansare a carierei pentru Adrian Mutu.