Mutu pe Twitter: Abia astept sa ajung la echipa nationala! Piturca l-a convocat dupa 11 luni !

1039

Atacantul echipei AC Ajaccio, Adrian Mutu, a anuntat, joi, pe contul sau de Twitter, ca abia asteapta sa ajunga la echipa nationala pentru partidele cu Turcia si Olanda, din preliminariile Cupei Mondiale, el facand parte din lotul largit anuntat de selectionerul Victor Piturca.

„Abia astept sa ajung la echipa Nationala!!!! Hai Romania!”, a scris Mutu, la care a atasat o poza din partida cu Belarus, disputata in preliminariile Euro-2012.

Selectionerul Victor Piturca va anunta lista cu jucatorii convocati din strainatate in cursul zilei de vineri.

In varsta de 33 de ani, Adrian Mutu nu a mai evoluat pentru echipa nationala din 7 octombrie 2011, cand a si inscris cele doua goluri ale Romaniei in partida cu Belarus. Mutu se afla la un singur gol de egalarea recordului de reusite detinut de Gheorghe Hagi (35).

Partida Turcia-Romania va avea loc, la 12 octombrie, de la ora 20.30, pe stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul, iar meciul Romania – Olanda va avea loc, in 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Nationala din Bucuresti. Ambele intalniri conteaza pentru Grupa D, zona Europa, a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.