Mutu: Piturca a fost neprofesionist!

464

08_405655-mutu2Adrian Mutu a declarat, miercuri, ca selectionerul Victor Piturca nu a fost profesionist in conferinta de presa cand a spus despre el ca nu mai are reflexe si a precizat ca aceste declaratii l-au deranjat.

„Nu pot sa spun ca m-a umilit. Dar domnul Piturca a spus ca n-am fost profesionist cand am facut acele declaratii ca nu mi-a spus de ce nu m-a bagat in teren cu Olanda, dar eu spun ca am fost foarte profesionist. Cred ca dansul nu a fost profesionist la conferinta de presa vorbind doar de un anumit jucator si nu de echipa, vorbind de mine. Si spunand ca nu mai am reflexe si asa mai departe. Asta nu e profesionist sa spui. Pe mine m-a deranjat si nu cred ca sunt declaratii profesioniste”, a spus Mutu la postul Digi Sport.

Jucatorul formatiei Ajaccio a dezmintit afirmatiile lui Victor Piturca potrivit carora a plans in cantonamentul echipei nationale inainte de partidele cu Ungaria si Olanda. „I-am cerut scuze lui Piturca pentru ca am intarziat doua ore, pentru ca eu trebuia sa ajung in cantonament in noaptea de sambata la ora 12.00 si am intarziat. Dar de aici pana sa plang e un drum lung. Nu mi-e rusine sa plang, dar nu era cazul. Nu am plans, cum sa plang, nu sunt un copil de trei ani sa incep sa plang cand cineva imi ia jucaria. Chiar sambata dimineata, atunci cand domnul Piturca mi-a zis sa fac ce vreau, iar Mircea Sandu mi-a zis sa raman in cantonament, un mare merit l-a avut Neagoe ca n-am plecat”, a adaugat Adrian Mutu.