Mutu revine la Nationala. Piturca a chemat 14 stranieri la lot pentru dubla cu Olanda si Turcia

874

Selectionerul Victor Piturca a convocat de principiu 14 jucatori care evolueaza la cluburi din strainatate pentru meciurile cu Turcia si Olanda din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, printre acestia numarandu-se Adrian Mutu, Banel Nicolita, Razvan Cocis si George Florescu.Cei 14 jucatori sunt urmatorii: Costel Fane Pantilimon (Manchester City FC), Paul Papp (AC Chievo Verona), Gabriel Sebastian Tamas (West Bromwich Albion FC), Nicolai Dorin Goian (Spezia Calcio), Razvan Rat-Dinca (FC Shakhtar Donetk), Razvan Cocis (FC Rostov), George Mihai Florescu (Arsenal Kiev), Costin Lazar (PAOK Salonic), Gabriel Andrei Torje (Granada CF), Banel Nicolita (AS Saint-Etienne), Bogdan Sorin Stancu (Orduspor Kulubu), Adrian Mutu (AC Ajaccio), Ciprian Andrei Marica (FC Schalke 04) si Daniel George Niculae (Kuban Krasnodar).

In 5 octombrie, in jurul orei 13.00, va fi anuntata lista definitiva a „stranierilor”, lotul de 23 de jucatori care vor aborda cele doua intalniri urmand sa fie comunicat in cursul serii zilei de 7 octombrie.

Reunirea lotului este programata in 8 octombrie, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogos,oaia. La ora 12.30, in sala de protocol a stadionului din incinta Centrului, Piturca va sustine o conferint,a de presa, urmat de unul sau de doi dintre jucatorii convocati.

Partida Turcia-Romania va avea loc, la 12 octombrie, de la ora 20.30, pe stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul, iar meciul Romania – Oland va avea loc, in 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Nationala din Bucuresti. Ambele intalniri conteaza pentru Grupa D, zona Europa, a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.