Nae Manea l-a lovit pe unul dintre angajatii clubului Gloria Bistrita, apoi a amenintat un jurnalist! ”M-am simtit umilit!”

1544

nae-maneaNicolae Manea l-a lovit pe ofiterul de presa al clubului si a amenintat un jurnalist, duminica seara, dupa infrangerea din meciul cu CFR Cluj, scor 0-5, din etapa a XXVII-a a Ligii I.

Ofiterul de presa al clubului bistritean, Ionut Capota, a mers la vestiare pentru a-l chema pe Manea la conferinta de presa, dar antrenorul, nervos dupa infrangere, i-a bagat mana in gat si l-a lovit cu piciorul.

Dupa acest incident, Nicolae Manea a mers pe banca de rezerve din stadion, alaturi de presedintele de onoare Jean Padureanu. Dupa ce a sustinut o conferinta de presa ad-hoc, in care si-a cerut scuze pentru incidentul cu ofiterul de presa, Manea a amenintat un jurnalist. Cand acesta l-a intrebat daca nu ar trebui sa-si dea demisia dupa incidentul de la vestiare, Manea s-a infuriat si s-a repezit la jurnalist. Tehnicianul bistritenilor a fost oprit de oficialii clubului, dar l-a amenintat pe jurnalist.

In conferinta de presa sustinuta la marginea terenului, Nicolae Manea a declarat ca si-a prelungit contractul cu Gloria Bistrita pentru inca trei ani. „Stati linstiti ca o sa plec, nu vedeti ce jucatori avem? M-am simtit foarte umilit. Nu-mi convine sa pierd asa. Una e sa iei un gol si alta e sa pierzi cu 5-0 . Nu mai suport. Am luat insa cinci goluri de la campioana. Ce sa fac, sa joc eu? Ce trebuie sa ma dea ei afara? Plec eu. Sa-mi dea insa mai intai banii si apoi plec. Nu mi-e rusine pana la meciul de azi cu ce am facut aici. Daca plec eu sigur va da Gloria 15 goluri pe meci. Haideti sa va mai spun ceva, am semnat pe inca trei ani si voi primi 3.000 de euro pe luna. Daca vreau plec, daca nu, nu. Eu respect contractul, dar sunt cu nervii la pamant. Nu e adevarat ca am avut 7.000 de euro pe luna pana acum. 6.000 am avut, dar nu am luat niciun ban. Clauza noua in contract este ca daca in vara nu facem o echipa cu care sa promovam, adica daca eu nu cred ca putem promova, contractul se rezilieaza si am plecat”, a spus Manea.