NBA-ul nu va mai fi la fel. Cel mai mare baschetbalist din ultimii 15 ani se RETRAGE

1084

Final de drum pentru idolul milioanelor de fani.

Baschetbalistul american Kobe Bean Bryant si-a anuntat duminica retragerea din activitatea sportiva, la finalul acestui sezon.

”Acesta este ultimul campionat din cariera mea”, a anuntat Kobe Bean Bryant, al treilea marcator din istoria NBA si unul dintre cei mai bogati sportivi din istorie.

In varsta de 37 ani, Kobe Bryant a cucerit cinci titluri de campion in NBA cu Lakers (2000, 2001, 2002, 2009 si 2010), insa ultimele trei sezoane au fost perturbate de gravele probleme de sanatate cu care s-a confruntat.

In luna mai, managerul lui Los Angeles Lakers, Mitch Kupchak, a declarat ca jucatorul a luat deja decizia se a se retrage din activitate la finalul sezonului 2015-2016, insa afirmatiile sale au fost dezmintite ulterior de Kobe Bryant.

In varsta de 37 de ani, Kobe Bryant a jucat intreaga cariera pentru LA Lakers si a fost de cinci ori campion al NBA. Acesta a castigat si titlul de cel mai bun jucator de abschet al lumii in 2008, dar si doua titluri olimpice cu nationala Statelor Unite.

 Kobe Bryant a fost primul jucator din NBA pentru care parintii au fost nevoiti sa semneze contractul cu LA Lakers. Acesta era minor atunci cand a fost selectat de Lakers, in 1996.