Netoiu: Nu exista nicio proba! Nu s-a demonstrat ca banii au fost luati!

753

Gigi Netoiu, a declarat, ca sentintele dictate luni de Curtea de Apel Bucuresti in Dosarul Transferurilor, sunt exagerate si nu se justifica pe baza probelor existente.

„Nu exista nicio proba. Nu poti sa te joci cu asemenea lucruri si sa dai 7-8 ani de inchisoare. De trei ani si jumatate, nu au venit cu niciun fel de proba. Nu s-a demonstrat ca au fost bani luati de vreo persoana, nu s-a facut vreo plangere de catre cluburi”, a spus Netoiu, la Dolce Sport.

Fostul actionar al Dinamo si Universitatea Craiova, Gigi Netoiu, a fost condamnat, luni, de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani de inchisoare si doi ani de interzicere a unor drepturi, pentru inselaciune, in Dosarul Transferurilor, decizie cu suspendare pentru o perioada probatorie de cinci ani.

Tribunalul Bucuresti i-a achitat, in 3 aprilie, pe toti cei opt inculpati din dosarul transferurilor de jucatori, respectiv Ioan si Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Cristi Borcea, Gigi Netoiu si Gheorghe Popescu.

Decizia a fost contestata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie la Curtea de Apel Bucuresti, care initial trebuia sa dea un verdict la 2 noiembrie, dar a amanat pronuntarea unei sentinte pentru 12 noiembrie.