”Nici nu mai este Ajax ce a fost. Acum cine este mai puternica, Stuttgart sau Ajax?”

1142

ajax-amsterdamGigi Becali, a declarat, joi, ca Ajax Amsterdam, adversarul din 16-imile de finala ale Ligii Europa, porneste cu prima sansa in dubla intalnire programata la 14 si 21 februarie 2013.

„Sansele sunt mai mari de partea lor, dar avand in vedere ascensiunea pe care se afla Steaua, nu pot sa fac o evaluare a cat suntem de puternici. Stiu ca suntem puternici, dar nu stiu cat. O sa facem un test de putere numai daca scoatem pe Ajax si vom juca cu Chelsea. Abia atunci vom face un test de putere. Daca eram intrebat inainte de tragerea la sorti daca vreau cu Ajax, as fi spus ca da, pentru ca pe restul echipelor nu le cunosc”, a spus Becali, la Digi Sport.

Totusi, Becali considera ca Ajax nu mai este la fel de valoroasa ca in anii trecuti. „Nici nu mai este Ajax ce a fost. Acum cine este mai puternica, Stuttgart sau Ajax? Daca media de varsta a echipei este de 21 de ani, cat de valorosi or fi copiii aia la 21 de ani, e adevarat ca or avea valoare, dar cat de puternici or fi ei la 21 de ani?”, a completat Becali.