Nicolae Manea si-a DAT DEMISIA de la Gloria: Nu rezultatele sunt problema, banii la club!

693

Jean Padureanu, a declarat vineri, dupa remiza cu Universitatea Cluj, scor 0-0, ca tehnicianul Nicolae Manea si-a anuntat demisia si ca gruparea se confrunta cu probleme foarte mari.

„Spre rusinea noastra si in special a unor jucatori, nu am reusit sa castigam desi am avut doi oameni in plus la un moment dat. Nicolae Manea si-a anuntat demisia dupa meci, vom vedea in urmatoarele zile ce solutii avem. Am spus mereu ca avem doua-trei maini moarte in echipa, nu avem ce sa reptrosam arbitrajului, a fost de la 8 in sus. Nicolae Manea a zis ca pleaca, vom rezilia contractul zilele urmatoare, facem socotelile cu el, vedem ce avem sa-i dam. Eu cred ca s-a gandit bine, pentru binele lui si al clubului”, a spus Padureanu.

Jean Padureanu a precizat ca ii are foarte rau de aceasta despartire: „Imi pare foarte rau, am avut o colaborare foarte buna. Si-a pierdut cumpatul, nu mai are putere sa treaza peste aceste probleme. Echipa a fost sub orice critica. Unii jucatori ori nu pot ori nu vor. Avem probleme financiare foarte grele, ar trebui sa facem rost de bani, sa aducem jucatori sa-i platim pe acestia. Nu putem relua campionatul cu aceasat stare de spirit. Gloria e in pericol de desfiintare. Daca orasul si mediul de afaceri nu se implica, ne desfiintam. Eu garantez ca daca se implica nu retrogradam”, a adaugat presedintele Gloriei Bistrita.