Nike nu mai vrea sa-I dea UN DOLAR lui Lance Armstrong!

1224

Firma americana de echipament sportiv Nike a anuntat, miercuri, ca a rupt contractul cu fostul ciclist Lance Armstrong, iar acesta a abandonat presedentia asociatiei Livestrong, care lupta impotriva cancerului.

Nike si-a motivat decizia prin faptul ca dovezile de dopaj in cazul Armstrong sunt extrem de clare. „Probele in cazul de dopaj al lui Lance Armstrong sunt foarte clare. Cu mare tristete anuntam rezilierea contractului, dupa zece ani in care am fost inselati”, se arata intr-un comunicat al firmei sportive.

Cu toate acestea, Nike si-a aratat disponibilitatea de a continua sa sprijine Fundatia Livestrong, fondata de fostul ciclist american.

Lance Armstrong si-a anuntat, miecuri, demisia din functia de presedinte al Fundatiei Livestrong. „Am luat decizia de a parasi functia de presedinte, pentru a scuti fundatia de efectele negative ale scandalului in care sunt implicat. Eu si familia mea vom servi in continuare fundatia si vom lupta impotriva cancerului”, se arata intr-un comunicat al fostului rutier, care a mai anuntat ca functia sa va fi preluata de actualul vicepresedinte Jeff Garvey.