”Nikolici poate ajunge un mare fotbalist daca renunta la bautura”

1160

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, ca atacantul Stefan Nikolici poate ajunge un jucator mai bun decat jucatorul echipei Bayern Munchen, Mario Gomez, daca va renunta la bautura.

„L-am chemat pe Nikolici si i-am spus asa: toata lumea a comentat in fel si chip si am avut si eu momente cand spuneam ca ne trebuie atacant. I-am spus ca nu mai am nevoie de un atacant, ci de unul care sa fie rezerva sa.  El la 28 de ani va fi mai bun ca Mario Gomez daca se tine de fotbal si nu mai bea. I-am zis ca sunt tot timpul sticle pe la el, iar el a raspuns ca nu intotdeauna. «Daca o sa fii baiat cuminte o sa ajungi mai mare decat Mario Gomez. Eu deduc ca creierul tau vede fotbal, dar nu se poate coordona cu picioarele tale pentru ca esti prea inalt si nu ai cum sa faci ceea ce creierul vrea, dar usor-usor vei fi si tehnic, dar pentru asta trebuie sa duci viata sportiva» . Mario Gomez si Koller nu erau asa mari jucatori ca Nikolici, ei nu puteau ce poate Nikolici la 20 de ani. L-am chemat si l-am incurajat. Noi monitorizam jucatorii si stim tot ce fac jucatorii”, a spus Becali la Ora de ProSport de la Sport.ro.

Gigi Becali a afirmat ca fundasul Novak Martinovici a acceptat sa continue la Steaua pana in iarna, urmand sa joace pe orice post ii va cere antrenorul, iar in pauza competitionala va putea parasi gratis gruparea bucuresteana. In cazul in care nu isi va gasi o echipa in iarna, atunci Becali a anuntat ca ii va prelungi cu inca doua sezoane intelegerea lui Martinovici.

„I-am spus asa lui Martinovici: «Nu cer niciun ban pe tine ca sa nu zici ca te incurc. Si ca sa iti demonstrez ca imi place de tine ca fotbalist, daca nu iti gasesti echipa, iti garantez inca trei ani de contract ca sa ai si linistea asta sufleteasca. Ori joci ce iti spune antrenorul si iti primesti salariul ori nu joci si nu iti primesti salariul, dar doar te antrenezi cu prima echipa ca sa nu imi bat joc de tine si sa te trimit la a doua». Eu nu dau bani unuia care nu munceste, i-am zis ca e nebun, ca nu are cum sa-si ia salariul pentru ca nu vrea sa joace. Eu nu am nevoie de fundas central, am trei fundasi centrali pe care nu stiu cum sa-i mai pun, Gardos, Chiriches si Szukala. A zis ca a inteles foarte bine, ca sta pana in iarna, joaca ce zice antrenorul, iar in iarna daca isi gaseste echipa, pleaca, daca nu, ramane la Steaua si joaca orice spune antrenorul. Am batut palma, ne-am imbratisat ca si asa nu aveam fundas dreapta pentru meciul cu CFR. S-a bucurat si Reghe cand a aflat asta, pentru ca nu avea fundas dreapta”, a completat Becali.

Fundasul Novak Martinovici a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca, in urma intalnirii pe care a avut-o cu finantatorul Gigi Becali, va continua ca jucator al echipei Steaua.

„Am fost astazi 10 minute si m-am vazut cu domnul Becali si am rezolvat neintelegerile. Voi continua la Steaua”, a spus Martinovici.