Noul echipament de joc produs de adidas ce va fi folosit in campania de calificare la Campionatul European din 2016 a fost prezentat de mai multi jucatori ai nationalei.

La eveniment au participat jucatorii Ciprian Tatarusanu, Steliano Filip, Raul Rusescu, Alexandru Chipciu, Ciprian Marica, Alexandru Matel, Laurentiu Rus, Dragos Grigore, Florin Gardos, Gabriel Torje.

Primul meci la care va fi folosit noul echipament va fi la amicalul cu Argentinava, ce se va disputa, miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Nationala.

Echipamentul de baza este de culoare galbena, avand pe manecile tricoului dungile adidas de culoare rosie, dar si o dunga oblica albastra pe fiecare maneca. De asemenea, gulerul este de culoare rosie in partea din fata si albastra pe spate, unde scrie „Romania”. De asemenea, pe spatele tricourilor, deasupra numelor jucatorilor se afla o dunga orizontala de culoare albastra.

Cel de al doilea rand de echipament va fi rosu, dungile companiei urmand sa fie galbene, iar linia oblica de culoare albastra este de asemenea prezenta.

Echipamentul va costa intre 137 si 182 de lei.

1no1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here