Noul manager al lui Manchester United: Asa ceva nu apare in fiecare zi!

1015

david_moyes_everton_united_898418620David Moyes a declarat ca este „o mare onoare” pentru el faptul ca-l va inlocui pe legendarul sau compatriot Alex Ferguson la conducerea gruparii de pe Old Trafford.

Campioana Angliei a anuntat joi ca Moyes a semnat un contract pe sase ani, urmand sa preia noul post pe data de 1 iulie, dupa despartirea de Everton, formatie pe care a pregatit-o incepand din 2002.

„Sunt incantat ca Sir Alex m-a recomandat pentru acest post, considerandu-ma omul potrivit. Am un mare respect pentru tot ceea ce a facut in fotbal. Este o mare onoare faptul ca am fost solicitat sa devin noul antrenor al lui Manchester United”, a declarat Moyes imediat dupa oficializarea numirii sale.

Acesta este constient „cat de greu va fi sa-l inlocuiasca pe cel mai bun manager din toate timpurile”, insa recunoaste ca nu putea rata „ocazia de a o antrena pe Manchester United, deoarece asa ceva nu apare in fiecare zi”.

David Moyes si-a exprimat, totodata, recunostinta fata de modul in care a fost tratat la Everton de fani, jucatori si conducatori, promitand ca se va lupta, in ultimele etape ale sezonului, pentru a obtine o clasare cat mai buna a actualei sale formatii in Premier League. „Everton va ramane in inima mea pentru tot restul vietii”, a adaugat antrenorul scotian.