Nume BOMBA la Steaua. Pe cine pune Becali ANTRENOR daca PLEACA Radoi

565

Radoi este foarte aproape de a renunta la postul de antrenor al Stelei, in urma ultimelor rezulate ale echipei.

Steaua ar putea trece printr-un nou soc in acest sezon, dupa ce a ratat toate obiectivele europene si se afla la 7 puncte de liderul Astra.

Radoi se gandeste sa plece. Nu e prima oara cand o face. Dupa 3-0 cu Rosenborg a vrut sa lase echipa, dar a fost intors din drum in ultimul moment. Dupa 3-1 cu Dinamo, echipa pare sa fi intrat in criza.

Pentru Mirel Radoi, viitorul la Steaua pare tot mai incert. Titlul se indeparteaza de club, obiectivele europene au fost compromise, jocul echipei sufera tot mai mult, totul culminand  cu infrangerea grea in fata rivalei Dinamo, cu 3-1.

Antrenorul Stelei se afla in fata unei situatii dificile. Fanii nu sunt de partea echipei, jucatorii par demoralizati, iar schimbarile de lot anuntate din iarna ar putea insemna o noua infuzie de jucatori low-cost, la fel ca si in vara trecuta.

Ce este mai mult ca sigur, antrenorul Stelei nu va mai continua din vara, insa gandurile de a pleca de la echipa s-ar putea concretiza mult mai devreme. Astfel ca urmatorul meci al Stelei ar putea fi si ultimul pentru Radoi, in functie de rezultatul pe care echipa sa il va inregistra cu Astra.

Galca, posibil inlocuitor?

„Finule, iti fac echipa de Champions League” – acestea au fost cuvintele pe care Becali le rostea pe scarile de pe National Arena, in timp ce Galca reusea sa castige in aceasta vara tripla istorica, titlul, Cupa Romaniei si Cupa Ligii.

Becali este constient ca Radoi se gandeste la plecare, iar pe lista posibililor inlocuitori se afla si fostul antrenor al Stelei, lasat sa plece liber de contract, dupa ce Steaua l-a ignorat complet si nu i-a propus nicio forma de prelungire a contractului.

Galca este liber si acum dupa ce a castigat cele trei trofee cu Steaua. A sperat sa-si gaseasca un contract in Spania, refuzand sa plece in Golf, de unde primise oferte concrete.

Singura intrebare ramane acum daca va accepta Galca o revenire la Steaua in conditiile in care a plecat ignorat de conducere.

sursa: sport.ro