O agentie de turism cere insoventa lui Dinamo!

645

73-e1365419348395Doua societati comerciale, o agentie de turism si o clinica medicala, solicita Tribunalului Bucuresti deschiderea procedurii de insolventa a clubului FC Dinamo pentru datorii neonorate, conform portalui instantelor de judecata din Romania.

Tribunalul Bucuresti a inregistrat, joi, solicitarea agentiei de turism SC Speedex Tours & Sport Consulting SRL in ceea ce priveste deschiderea procedurii de insolventa a societatii SC Dinamo 1948 SA.

O alta solicitare de intrare in isolventa a gruparii „alb-rosii” a fost inregistrata de societatea Eurosanita S.p.a. la 1 martie 2013.

La sfarsitul anului trecut, fostii jucatori ai formatiei dinamoviste, Liviu Ganea si Dorel Stoica, solicitasera intrarea in insolventa a societatii, pentru datorii salariale, dar Tribunalul Bucuresti a luat act la 19 martie 2013 de renuntarea la judecata.

Contactat, luni, de agentia de presa MEDIAFAX, presedintele executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat ca nu are cunostinta de actiunile deschise in instanta de cele doua societati comerciale.