O echipa de traditie din Liga I este pe punctul de a se desfiinta. Vezi despre cine este vorba!

1020

 „Suntem pe buza prapastiei, s-ar putea sa ne desfiintam. Avem datorii foarte mari la jucatorii care au plecat şi care şi-au depus memorii. Trebuie sa platim, altfel ne vor depuncta, sa vedem de` unde ii platim. Numai la foştii jucatori avem datorii de 130.000-140.000 de euro.

Jucatorii actuali mi-au spus ca daca nu le platim chiriile nu mai joaca niciunul. Drepturile TV se ridica la 800.000 de euro, in doua tranşe, 400.000 şi 400.000. Cu prima tranşa am achitat din datorii, o mica parte a ajuns şi la jucatori, iar a doua tranşa vine in ianuarie. Pana atunci insa ce facem? Pana la urma intrebarea e: işi mai doreşte acest oraş echipa in Liga I? Sunt surprins de pasivitatea unora”, a spus Manea la postul As TV din Bistrita.

Nicolae Manea a precizat ca este nemultumit de evolutiile portarului Alin Bota in primele doua etape şi ca sunt şanse ca Emilian Dolha, care a semnat un contract cu Gloria, sa debuteze vineri in meciul cu Gaz Metan Mediaş din etapa a III-a, in cazul in care ii va sosi cartea verde.

La randul sau, preşedintele Jean Padureanu a afirmat ca, din punct de vedere financiar, clubul este „la pamant”. „Ca niciodata, suntem la pamant, dar sper sa redresam situatia. Cu banii de la Primarie (n.r. – un million de lei) practic nici nu ştim ce sa facem ca sa zic aşa, datoriile sunt foarte mari, in primul rand fata de jucatori. Ma batea gandul sa dau bir cu fugitii, dar raman sa mor ultimul pe vas. Nu ca ma laud, dar retragandu-ma, praful se alegea”, a comentat Padureanu.