O LEGENDA a lui Chelsea este gata sa iasa la pensie in China!

897

Dupa ce au anuntat ieri ca Frank Lampard are o oferta fabuloasa din China, de la Shanghai Shengua, jurnalistii britanici arunca o noua bomba. Conform unei surse din interiorul clubului, Roman Abramovich, patronul rus al londonezilor nu este dispus sa ‘concureze’ cu oferta clubului la care activeaza Drogba si a decis sa il nu ii faca o oferta de prelungire lui Lampard.

Jucatorul de 34 de ani va intra, in curand, in ultimele 6 luni de contract, ceea ce ii ofera sansa de a negocia cu orice echipa doreste, chiar daca acesta a declarat in repetate randuri ca vrea sa isi incheie cariera la clubul care i-a oferit cele mai mari satisfactii.

Chinezii de la Shanghai Shenhua sunt dispusi sa ii ofere acestuia un salariu fabulos de 15 milioane de euro pe an, insa internationalul englez inca mai spera la o prelungire a contractului cu ‘albastrii’.

Astfel, Lampard ar putea fi fortat sa paraseasca Stamford Bridge, Abramovich dorind sa mai reduca din cheltuieli, considerand ca postul de mijlocas central poate fi acoperit de noile transferuri, Hazard si Oscar.