O romanca a SEMNAT cu REAL MADRID. Va fi „colega” cu Ronaldo, Bale sau Benzema

593

O romanca de doar 19 ani a semnat contractul vietii.

Are doar 19 ani si un vis arzator, acela de a deveni cunoscuta in fotbalul feminin. Iar sansele ei par tot mai aproape sa se concretizeze, dupa ce a semnat un contract cu Real Madrid.

Alexandra Nica juca in urma cu un an la FC Alice & Tunes Pitesti, pentru ca mai apoi sa treaca la Universitatea Alexandra. Acum, insa, norocul i-a suras si va lua drumul Spaniei, urmand sa imbrace tricoul unui gigant al sportului mondial – Real Madrid.

Tanara jucatoare, care a evoluat in ultimul sezon in primul esalon valoric al fotbalului femin romanesc, in tricoul echipei Universitatea Alexandria, a fost remarcata de oficialii formatiei madrilene in urma cu doi ani, insa nu a putut ajunge in Spania pentru ca era minora.

 Acum, noteaza site-ul ArenaValceana, tanara fotbalista va avea ocazia de a juca la Madrid, semnand deja un contract valabil pe 3 sezoane.

Alexandra Nica a semnat cu Real Madrid dupa ce a refuzat oferte venite si din Belgia ori Statele Unite.

„Fotbalul e singurul sport care imi place. Dorinta mea este sa joc in campionatul spaniol”, spunea Alexandra in urma cu un an de zile, pentru liberinteleorman.ro
sursa: sport.ro