O supervedetă ar putea veni la Steaua. Ar fi cea mai tare mutare din fotbalul românesc

1147

Publicaţia germană Bild a aruncat pe piaţa mass-media o ipoteză greu de crezut, ţinând cont de problemele existente în fotbalul românesc: transferul la Steaua a unei vedete din fotbalul european.

Nemţii anunță că una dintre variantele de transfer pentru mijlocașul ofensiv Kevin-Prince Boateng, 28 de ani,  ar fi Steaua!

Cum în toate campionatele puternice perioada de transferuri s-a încheiat, singurele variante pentru Boateng, care nu mai are echipă de trei luni, sînt țările mai mici din punct de vedere fotbalistic unde perioada de mercato este încă deschisă. Printre acestea se numără România, Mexic, Australia, Albania, Finlanda sau Israel.

Aceeași sursă notează totuși că un mare impediment în calea afacerii ar fi salariul foarte mare al jucătorului.

Kevin-Prince Boateng a cîștigat de-a lungul carierei Serie A și Supercupa Italiei cu AC Milan. În 2012, fotbalistul ghanez era cotat la nu mai puțin de 23 de milioane de euro și era în vîrful carierei! Acum, este evaluat la 6 milioane. După ce a plecat de la AC Milan a ajuns la Schalke, iar cariera sa a intrat într-un declin total, reușind doar 7 goluri în 54 de meciuri.

Șansele ca fotbalistul să ajungă la Steaua ar sta în picioare doar dacă luăm în calcul că Boateng a fost la un pas să semneze ultima oară cu FC Sion, din Elveția, dar a picat testele fizice așa cum s-a întîmplat și la Al Ittihad.

Sursa: www.gsp.ro

Foto: zimbio.com