Obreja il vrea pe Vastag in fruntea boxului romanesc: E cel mai bun ca sa fie presedinte la FRB

1027

„Francisc Vastag este cel mai potivit pentru a prelua conducerea Fedaratiei Romane de Box!”, crede Rudel Obreja. Fostul presedinte regreta implicarea sa in scandalul ce a cuprins in ultimele zile pugilismul romanesc.Alegerile pentru presedintia FRB au iscat un scandal imens intre fostul presedinte Rudel Obreja si Leonard Doroftei, cel care a avut sustinerea lui Francisc Vastag. Cele doua tabere s-au amenintat si jignit reciproc in sedinta Biroului Federal.

RUDEL OBREJA:
„Imi pare rau ca eu am ajuns sa raspund acestor lucruri. M-a luat gura pe dinainte, sincer. Daca ei au gresit, am gresit si eu ca le-am raspuns. In aceasta federatie timp de 8 ani cat ma fost eu presedinte au fost o multime de probleme. Niciunul dintre cei care arunca azi cu pietre nu a rezolvat niciuna dintre ele. E frustrant pana la urma pentru mine sa fiu eu groparul boxului romanesc, in conditiile in care am trudit mult pentru ca federatia aceasta sa mearga, asa cum a mers”

Dupa opt ani petrecuti la conducerea FRB, Rudel Obreja stie cine ar fi potrivit sa ii ia locul. Adunarea Generala in cadrul careia se va alege noul presedinte va avea loc pe 23 noiembrie.

RUDEL OBREJA:
„Francisc Vastag este cel care ar fi bine sa fie aici, dar asta doar pentru ca e un om cu imagine. Daca el si-ar putea crea un aparat in jurul lui care sa fie functional si care sa mearga inainte, cred ca el ar fi cel mai indicat”