Odata la cateva luni Copos o ia de la capat: Restructuram echipa din iarna!

560

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, duminica seara, dupa meciul cu Viitorul Constanta, scor 2-1, in Liga I, ca echipa va fi restructurata incepand din decembrie, subliniind ca vor pleca jucatorii care „nu vor da satisfactie”.

„Alexandru Coman a jucat foarte bine, la fel si Wallace, sunt copii si trebuie sa avem rabdare cu ei. Strategia noastra este sa venim cu tineri in viitorul apropiat. Il asteptam si pe celalalt Ionita, mijlocasul care vine dupa o accidentare, pentru ca noi restructuram echipa incepand cu decembrie 2012. Vor pleca jucatorii care nu vor da satisfactie”, a spus Copos.

Oficialul rapidist a mentionat ca victoria obtinuta de Rapid in meciul cu Viitorul este foarte importanta, mai ales ca vine dupa esecul cu Steaua.

Copos considera ca antrenorul Ioan Ovidiu Sabau trebuie respectat mai mult: „Lumea trebuie sa-l respecte mai mult pe Nelutu Sabau, rolul lui e sa-i aduca pe jucatori in situatia de a marca. Nu e vina lui Nelutu cand se rateaza, e vorba de calitatea jucatorului. Astazi putea fi 7-1, daca nu ratam”.

George Copos a vorbit si despre Vladimir Bozovici si Ovidiu Herea: „Eu tin foarte mult la Bozovici, pot spune ca sunt chiar prieten cu el, nu va pleca niciodata de la Rapid. El va ramane in conducerea Rapidului dupa ce isi va incheia cariera de jucator. Herea e superjucator, dupa meciul cu Steaua eram suparat pentru ca din punctul meu de vedere e cel mai bun mijlocas din Romania, iar el trebuia sa faca ceva si sa castigam cu Steaua. Din pacate inca nu este in vana”.

Formatia Rapid Bucuresti a castigat, cu scorul de 2-1 (1-0), meciul sustinut, duminica, pe teren propriu, in compania echipei Viitorul Constanta, in etapa a X-a a Ligii I. Pentru Rapid au marcat Ionita ’28 si Grigore ’86, iar pentru Viitorul a inscris Bejan ’74.