Oferta de NEREFUZAT pentru Ronaldo. Ce CLUB vrea sa dea lovitura cu el

1022

Oferta senzationala pentru Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo i-a incurajat pe sefii celor mai mari cluburi din Europa cu ultimele declaratii. Viitorul sau la Real pare din ce in ce mai nesigur.

Dupa Man United si PSG, Chelsea a intrat in cursa de sute de milioane pentru Cristiano. Abramovici crede ca un jucator de nivelul lui Ronaldo poate sa readuca aurul pe Stamford Bridge si a deschis larg conturile pentru ca afacerea sa se faca. AS scrie ca rusul pregateste o ‘oferta irezistibila’ care sa nu-i mai dea nicio scuza lui Ronaldo in fata unui ‘Da’ cat se poate de hotarat.

Venirea lui Ronaldo ar insemna despartirea de 3 dintre oamenii de baza din sezonul trecut: Hazard, Oscar si Matic. Abramovici mizeaza pe relatia buna cu Jorge Mendes, agentul lui Mourinho si al lui Ronaldo, si e convins ca poate sa-l aiba pe starul portughez chiar daca Mourinho ramane sau pleaca de la Chelsea.

Ronaldo mai are contract cu Real Madrid pana in 2018. PSG si Manchester United urmaresc atent relatia dintre actualul ‘Balon de Aur’ si clubul sau, deteriorata tot mai mult in ultimele luni.

„Sa ma intorc din nou la antrenamentele lui Mourinho? De ce nu? Nimeni nu stie care va fi viitorul”, e citat Ronaldo in AS.

sursa: sport.ro