Oferta SURPRIZA pentru Lucian Bute: Boxeaza in martie cu dominicanul Edwin Rodriguez!

908

Lucian Bute, detinator al centurii NABF la categoria semigrea, ar putea boxa in luna martie cu dominicanul Edwin Rodriguez.

Potrivit sursei citate, Bute ar putea ajunge sa boxeze cu Rodriguez pentru ca britanicul Carl Froch, campionul IBF la categoria supermijlocie, sa obtina revansa cu danezul Mikkel Kessler, care l-a invins in 2010. „insa aceste planuri nu vor functiona daca federatia internationala nu va accepta ca Froch sa nu boxeze in urmatorul sau meci cu challenger-ul Adonis Stevenson. Daca federatia nu va fi de acord, atunci Froch va trebui sa boxeze cu Stevenson. insa daca Froch va avea mai intai meciul cu Kessler, atunci Bute va putea sa isi faca de lucru boxand cu Edwin Rodriguez, in martie”, mentioneaza boxingnews24.com.
Pugilistul Lucian Bute l-a invins la puncte pe rusul Denis Gracev, intr-un meci desfasurat, in 4 noiembrie, la Centre Bell din Montreal, si a devenit detinatorul centurii NABF la categoria semigrea.
Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima infrangere la profesionisti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO in repriza a cincea, el pierzand centura IBF.