OFICIAL: Armata i-a zis PRETUL lui Becali. Cat trebuie sa PLATEASCA Steaua pentru a se antrena in GHENCEA

1158

Armata i-a pus pe masa oferta de inchiriere a stadionului Ghencea lui Becali.

CSA Steaua spune ca Pandurii inchiriaza terenul de antrenament din Complexul Sportiv Steaua cu aceeasi suma pe care o platea si FCSB
Vestea ca Pandurii Tg. Jiu face un mini-stagiu de pregatire in Ghencea a revoltat miscarea stelista. Informatia ”scapata” in presa de oficialii FCSB a avut drept rezultat inflamarea opiniei publice care a contestat decizia Clubului Sportiv al Armatei de a inchiria un teren de antrenament gruparii conduse de Edward Iordanescu in conditiile in care echipa lui Radoi se antreneaza cu mari dificultati la Mogosoaia, Buftea sau Domnesti. Cu toate ca departamentul de comunicare al gorjenilor a incercat sa lamureasca situatia, printr-un comunicat de presa in care era specificat faptul ca Pandurii beneficiaza doar de inchirierea unui simplu teren de antrenament, CSA a simtit nevoia sa intareasca punctul de vedere al echipei de pe locul 3 din Liga 1.

Referitor la ultima dezinformare, legata de inchirierea complexului Ghencea catre echipa Pandurii Targu-Jiu, precizam:

a. Speta este total diferita de problematica legata de FCSB

b. Echipei Pandurii NU I S-A INCHIRIAT

i. Nici complexul sportiv

ii. Nici stadionul central de fotbal

iii. Nici o facilitate a stadionului (vestiare, cabine, etc.)

c. Echipei Pandurii i s-a inchiriat doar UN TEREN DE ANTRENAMENT

d. Costul chiriei acestui teren este de 250 lei/ora – acelasi cost pe care si FCSB l-a platit pentru un teren de antrenament – si este valabil pentru orice echipa solicitanta, din fotbal sau din orice alt sport; acelasi cost a fost platit si de echipa araba AL ITTIHAD KALBA FC, care a efectuat un cantonament de pregatire in Romania

Narcis Raducan: ”Nu se poate compara situatia noastra cu cea a Stelei”

Presedintele gruparii Pandurii Targu Jiu, Narcis Raducan, sustine intr-o declaratie de presa, remisa agentiei MEDIAFAX, ca inchirierea unui teren din complexul sportiv Ghencea, asa cum a fost cazul echipei sale, nu suporta comparatie cu un contract pentru intreaga baza, asa cum doreste FC Steaua. Raducan afirma ca Pandurii Targu Jiu nu a folosit terenul de joc din incinta Complexul Sportiv Ghencea ci doar, ocazional, un teren de antrenament, care este folosit pentru o perioada scurta de timp.

\”Precizam ca am folosit terenul de antrenament din incinta Complexului Ghencea si nu terenul de joc, fara a avea nevoie de vestiare, dusuri, refacere sau alte facilitati pe care le poate oferi o baza sportiva. Si de aceasta data s-a procedat la fel ca si cu alte ocazii, cand echipa a avut meci programat in Bucuresti, si am inchiriat doar un teren de antrenament. De fiecare data se semneaza un contract fiind perceputa o taxa care este asemanatoare pentru inchirierea unui teren oriunde in tara. Este exact aceeasi situatie pe care o intalnim atunci cand ne deplasam la meciuri in orice alt oras din tara si avem nevoie de teren de pregatire pentru o ora. Nu se poate compara aceasta situatie cu cea in care inchiriezi un teren de joc si toate facilitatile aferente pe o perioada mai lunga de timp, eventual o luna, un an. Nu poate exista grad comparatie de preturi prin faptul ca Pandurii Targu Jiu s-a antrenat in Complexul Sportiv Ghencea, pe un teren de antrenament, cate o ora sau doua pe zi, o data la o luna iar Steaua vizeaza toata baza cu facilitatile ei. Nu dorim ca tehnicile de negociere folosite intre cele doua parti in conflict sa atinga imaginea clubului nostru. Pandurii inchiriaza practic terenul de antrenament o ora, ceea ce poate face oricine\”, a afirmat Narcis Raducan.

sursa: prosport.ro