OFICIAL: Petre Grigoras este noul antrenor al Otelului!

983

fotbal_poli_timisoara___otelul_galati_12514600Petre Grigoras este noul antrenor al echipei Otelul Galati, el inlocuindu-l pe Viorel Tanase si urmand sa fie prezentat, vineri, intr-o conferinta de presa, a anuntat, miercuri, site-ul oficial al gruparii galatene.

Am incetat astazi, pe cale amiabila, colaborarea cu antrenorul principal Viorel Tanase, om caruia tin sa-i multumesc pentru perioada petrecuta la carma echipei de seniori. Totodata, va anunt oficial ca noul tehnician al FC Otelul Galati este Petre Grigoras, unul dintre cei mai bine cotati antrenori romani. Prezentarea oficiala a domnului Grigoras va avea loc vineri, la o ora pe care o vom anunta in timp util. De asemenea, tot vineri veti afla si alte surprize in lotul de jucatori care va fi deplasat in Spania pentru cel de-al doilea cantonament al iernii„, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial si semnat de directorul general al Otelului, Narcis Raducan.

Petre Grigoras a mai antrenat echipa Otelul in perioada 2006-2009, iar in aceasta luna a plecat de la Pandurii Targu Jiu, unde ocupase functia de antrenor din 2010.