HANDBAL

Oltchim este cap de serie la tragerea la sorti pentru gupele principale ale Champions League la handbal

Campioana Romaniei Oltchim Ramnicu Valcea va fi cap de serie la tragerea la sorti de marti, de la Viena, pentru grupele principale ale Ligii Campionilor.

EHF a anuntat luni procedurile tragerii la sorti de a doua zi, pentru grupele principale ale Ligii Campionilor. Cele opt echipe calificate formeaza doua urne valorice, dupa cum urmeaza: Oltchim Ramnicu Valcea, Gyor ETO, Larvik HK si Zvezda Zvenigorod (urna 1) si Randers HK, Krim Ljubljana, FTC Budapesta si Buducnost (urna 2).

Oltchim nu va putea avea in grupa sa principala formatia Randers HK, cu care a jucat in faza grupelor preliminare.

Tragerea la sorti va avea loc marti, de la ora 13.00, la Viena. Meciurile din faza grupelor principale se vor juca in 2-3 februarie 2013 (etapa I), 9-10 februarie (II), 16-17 februarie (III), 2-3 martie (IV), 9-10 martie (V) si 16-17 martie (VI).

Primele doua clasate din fiecare dintre cele doua grupe obtin calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.

Tot marti, de la ora 12.00, la Viena, va avea loc si tragerea la sorti a meciurilor din optimile Cupei EHF, faza in care este calificata si finalista editiei trecute, HC Zalau. Echipa ardeleana va face parte din prima urna valorica la tragerea la sorti. Mansa tur va avea loc in 2-3 februarie 2013, iar cea retur, o saptamana mai tarziu.

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP