Opt stelisti testati antidoping. Rusescu, Prepelita si Nikolic printre suspecti!

1001

FC Steaua a anuntat, miercuri seara, pe site-ul oficial, ca opt jucatori, Raul Rusescu, Andrei Prepelita, Stefan Nikolic, Novak Martinovic, Paul Pirvulescu, Tiberiu Balan, Razvan Stanca si Lucian Filip, au fost testati de reprezentantii ANAD, fiindu-le prelevate si probe de sange.

”FC Steaua Bucuresti anunta faptul ca, in cursul zilei de miercuri, echipa noastra a fost vizitata de catre reprezentantii Agentiei Nationale Antidoping, care au efectuat un control inopinat la Stadionul Steaua. Este vorba despre o procedura de rutina, desfasurata, de-a lungul unui sezon, in cazul fiecarui club de fotbal din tara noastra. Noutatea este aceea ca, in cazul jucatorilor nostri, a avut loc o premiera nationala, acestora fiindu-le prelevate, pe langa obisnuitele probe de urina, si probe de sange. Acest procedeu a fost lansat in premiera mondiala la Campionatul Mondial din 2010, gazduit de catre Africa de Sud. Jucatorii selectati prin tragere la sorti si testati miercuri sunt Raul Rusescu, Andrei Prepelita, Stefan Nikolic, Novak Martinovic, Paul Pirvulescu, Tiberiu Balan, Razvan Stanca si Lucian Filip”, scrie site-ul oficial sl gruparii steliste.

Clubul stelist noteaza ca a fost felicitat, de-a lungul anilor, atat de catre reprezentantii Agentiei Nationale Antidoping (ANAD), cat si de catre UEFA, ”pentru profesionalismul dovedit si pentru faptul ca, la fiecare testare antidoping, rezultatele analizelor au fost negative”.