Organizatorul meciului Dinamo – Fc Barcelona: Mai bine duceam partida la Budapesta!

571

Adrian Thiess, CEO al Thiess Holding, unul dintre organizatorii meciului Dinamo – FC Barcelona, a spus ca nu va mai aduce in Romania alte formatii de top, fiind nemultumit de declaratiile venite din lumea fotbalului care au dus la scaderea credibilitatii partidei.

„Ce m-a deranjat au fost declaratiile care au tot aparut pe marginea acetui meci. Pai, pina in ziua meciului, cind Barcelona aterizase la Bucuresti, au existat voci care se intrebau daca e Messi sau nu. Nu, nu e Messi, am adus o sosie de-a lui… Am vorbit cu Mihai Craiu, partenerul meu, dupa ce am dat un interviu la o televiziune ungara, ca nu ar fi rau sa ducem Barcelona la Budapesta. Ne-a intrebat reporterul daca nu vrem sa ducem Barca si la Budapesta, si am zis ca de ce nu? Pina se schimba lucururile in fotbalul romanesc vom organiza meciuri de acest nivel la Budapesta”, a afirmat Thiess pentru Mediafax.

Adrian Thiess s-a aratat deranjat insa de faptul ca Guvernul a ales sa sponsorizeze concertul artisei Lady Gaga in Romania: „Am vorbit cu ministrul dezvoltarii la meci si l-am intrebat: „Cum sa puneti logoul Romaniei, celebra frunza, pe afisele concertului cu Lady Gaga, pentru un milion de euro, si noi aducem Barcelona la Bucuresti si totul trece neobservat”? Era o publicitate enorma pentru Romania, meciul a fost difuzat pe multe televiziuni din strainatate, vizibilitatea era infinit mai mare decat cei 5.000 de oameni de la Lady Gaga. Dar asta a fost alegerea Guvernului care a preferat-o pe Lady Gaga. Am un gust amar fata de tot ce s-a intamplat”.