Pacos Ferreira – Pandurii, joi, 22.00! Echipele probabile si televizari!

1497

1pacosMeciul dintre Pacos Ferreira si Pandurii Targu Jiu va incepe la ora 22.00, si va fi transmis in direct de ProTV, Digi1, Dolce1, potrivit ziuanews.ro.

Pandurii spera sa reintre in calculele calificarii in primavara Europa League. Esecul din primul meci de pe teren propriu cu Dnepr nu a facut un capat de tara la Targu Jiu. Joi seara, in deplasarea cu Pacos Ferreira, trupa lui Cristi Pustai vrea sa dea lovitura.

„E posibil sa terminam pe locul doi pentru ca s-a disputat doar o etapa si ne-am prezentat onorabil. Meciul cu Pacos e doar al doilea din grupa si se poate intampla orice. Totusi, trebuie sa fim realisti si sa ne propunem, in primul rand, sa facem cat mai multe puncte. Daca ne vom si califica, va fi o bucurie imensa. Pacos e intr-o revenire de forma. Noi am aratat destul de bine in toate partidele din deplasare din Europa League si asta ne da incredere”, a declarat Cristi Pustai.

„Profesorul” are o singura problema de lot, atacantul Matulevicius:

„Din pacate, iar jucam fara varf. Sper ca Matulevicius sa fie recuperat”.

De partea cealalta, portughezii se tem de Pandurii.

„Pandurii este o echipa cinica si periculoasa, a demonstrat-o cu Braga. In nici un caz nu va fi un meci usor”, a declarat, Costinha tehnicianul lui Pacos.

ECHIPE PROBABILE

PACOS

Felipe – Tony, T. Valente, Gregory, H. Lopes – Anunciacao, R. Antonio – Bebe, Oliveira Caetano – Ruben. Antrenor: Costinha

PANDURII

Stanca – Ungurusan, Christou, Erico, Momcilovici – Anton, Breeveld – Buleica, Eric, Ciucur – Adrovici. Antrenor: Cristi Pustai

Arbitru: Alexei Nikolaev. Asistenti: Oleg Telovalnikov, Dimitri Mosiakov (toti Rusia)

Televizare: Ora 22.00, ProTv, DigiSport1, DolceSport1