Padureanu dupa meciul cu Steaua: Am avut doi jucatori care s-au comportat ca niste „parasute”

942

„Cu sanatatea sunt bine, dar am probleme la vertebrele 4 si 5 si ma doare cand stau in picioare. Nu puteam sa ratez acest meci, pentru ca aceasta echipa este viata mea si ori de cate ori am ocazia voi merge. Nu ma asteptam la mai mult din acest meci, pentru ca din echipa care a jucat cu Dinamo ne-au lipsit cinci jucatori de baza, plus ca am avut doi jucatori care s-au comportat ca niste «parasute». Va trebui sa fac transferuri si sa termin cu «parasutele», dar ma opresc aici”, a spus Padureanu.

Antrenorul secund Sebastian Moga considera Steaua cea mai in forma si mai buna echipa a campionatului. „A fost o victorie meritata a Stelei. Nu am mai fost acea echipa ambitioasa de la meciul cu Dinamo. Ne-am pus mari sperante in acest meci si trebuie sa tragem tare in continuare pentru a obtine victorii in urmatoarele partide. Am facut prea multe greseli individuale, dar si colective. Dupa meciul cu Dinamo eram foarte increzatori ca ne putem salva de la retrogradare, dar asa suntem noi, trecem foarte repede de la o extrema la alta. La o echipa mica, cum suntem noi, se simte cand lipsesc 2-3 titulari”, a declarat Moga.

Formatia Steaua a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (3-0), echipa Gloria Bistrita, intr-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, in care Mihai Costea si Raul Rusescu au inscris cate doua goluri.