Pagina SPECIALA: cum arata prima pagina din L’Equipe dupa ce Romania a picat cu Franta la turneul final

1094

Romania a picat cu Franta, Albania si Elvetia in grupa A la Euro. Franta – Romania va fi meciul de deschidere, pe 10 iunie 2016. INTRA IN ARTICOL SI VOTEAZA IN SONDAJ: CE VA FACE ROMANIA IN GRUPE LA EURO 2016?

„Soarta a fost blanda cu Franta”, scrie astazi L’Equipe pe prima pagina, dupa ce Romania a picat in grupa Frantei, gazda turneului. Francezii considera ca nationala lui Iordanescu este cea mai periculoasa din grupa in care se mai afla si Albania, dar si Elvetia.

Si romanii sunt fericiti dupa tragere. Burleanu a declarat ca: „Suntem satisfacuti de tragerea pentru Euro. As fi vrut sa evitam Franta, dar multi dintre jucatorii Romaniei si-au dorit un meci cu gazdele. Este o placere si o onoare sa jucam pentru prima data un meci de deschidere. Elvetia e un adversar dificil, iar din urna a 4-a ne doream sa jucam cu Albania. Obiectivul e sa trecem de Grupe”

Marcel Desailly, castigator al Europeanului in 2000, a declarat: „Am avut emotii, dar avem si sansa de a trece de aceasta grupa daca jucam la nivelul nostru”

„Romania este ce mai greu adversar din Grupa”, a marturisit si selectionerul Didier Deschamps dupa tragere.

sursa: sport.ro