”Pancone” rămâne la Rapid pentru încă un sezon

1023

George Copos a făcut ieri o mutare prin care a liniştit atmosfera la Rapid, asta după ce i-a prelungit contractul lui Daniel Pancu (34 de ani) pentru încă un sezon, anunta prosport.ro.

„Pancone” va avea în Giuleşti un salariu de aproximativ 10.000 de euro pe lună, veteranul din atacul feroviarilor fiind cerut în continuare la echipă de către noul antrenor, Ioan Ovidiu Sabău. „Aşa cum am spus încă din iarnă, Daniel Pancu rămâne la Rapid. El este rapidist devotat. A semnat prelungirea contractului şi va juca aici încă un sezon”, a declarat finaţatorul rapidist. Şi nu este singura mutare pe care Copos a realizat-o ieri. Un alt fotbalist care a făcut carieră în Grant, Adrian Iencsi, va ocupa funcţia de director sportiv până la finalul turului. „Adrian Iencsi este începând de astăzi noul director sportiv. El a semnat un contract pe o perioadă determinată, pe şase luni. Vedem cum se descurcă şi apoi prelungim”, a adăugat Copos.

Marcos pe lista lui Nürnberg

Totuşi, Copos are în continuare probleme cu Marcos Antonio. Căpitanul nu vrea să semneze prelungirea până nu află exact în ce constă interesul grecilor de la PAOK Salonic şi ciprioţilor de la APOEL Nicosia. În plus, se pare că ieri a apărut o nouă ofertă pentru fundaş. Sud-americanul este dorit de gruparea germană FC Nürnberg. Chiar şi aşa, George Copos i-a transmis lui Antonio că-l aşteaptă la negocieri. „Nu ştim nimic de el. Îl aşteptăm la Bucureşti să discutăm”, a încheiat finanţatorul din Giuleşti.