Pancu, dupa retrogradare: Copos este vinovat pentru tot!

754

pancu-tifetz-vcDaniel Pancu a declarat, joi seara, ca principalul vinovat pentru situatia de la Rapid este actionarul majoritar George Copos, subliniind totodata ca jucatorii rapidisti si-au facut datoria in teren si ar fi meritat ramanerea in Liga I.

„Ce s-a intamplat in ultimii ani la Rapid ducea la acest deznodamant trist. Vinovati? Cel care a condus Rapidul dupa Revolutie si care are principalul merit pentru trofeele castigate de atunci si pana acum este si principalul vinovat. Noi, toti jucatorii, ne-am simtiti jigniti cand domnul Copos a spus ca nu vrea sa mai auda de niciun jucator de la Rapid, dar nu mai vreau sa vorbesc despre asta. Noi am jucat si am fi meritat sa ramanem in Liga I. Vinovatii pentru ce s-a intamplat trebuie cautati in alta parte”, a declarat Pancu.

Jucatorul aflat la meciul 200 pentru Rapid in Liga I, in intalnirea cu formatia Ceahlaul Piatra Neamt, scor 2-0, a afirmat ca ar putea ramane in Giulesti, daca echipa va evolua in Liga II si va primi o oferta in acest sens.

„Am fost emotionat si foarte trist pentru ca macar acest ultim meci am fi putut avea suporterii langa noi. Am dat dovada ca suntem jucatori profesionisti, am jucat in conditii foarte, foarte grele si am incheiat pe un loc onorabil inaintea campioanei din sezonul trecut. Daca Rapid ramane in Liga II si are ca obiectiv promovarea in Liga I, iar cineva din conducere ma oferteaza, atunci raman. Altfel, voi merge sa joc in alta parte, vreau sa continui, pentru ca simt ca inca pot sa o fac bine. Oricum in septembrie voi incepe si scoala de antrenori si ma voi gandi si la viitor”, a adaugat Pancu.