Pandurii au cedat nedrept cu 1-0 in fata lui Sporting Braga! Video

1562

Pandurii Tg. Jiu a fost invinsa nedrept de formatia portugheza Sporting Braga cu scorul de 1-0 (0-0) prin golul inscris de Yazalde (51), arata agerpres.ro. Vezi rezumat Video Pandurii-Braga!

pandurii23Gorjenii au oferit o replica buna echipei portugheze, fosta participanta in Champions League. Breeveld a avut prima sansa buna de gol, in min. 6, dar sutul sau s-a dus peste transversala. Peste doar doua minute Nuno Andre a trimis peste poarta lui Stanca din lovitura libera (8).

Vicecampioana Romaniei a fost aproape de gol in min. 31, cand portarul Eduardo a evitat in extremis autogolul lui Nuno Andre, la o centrare in forta in careul lusitan a lui Momcilovic.

Pana la pauza, oaspetii au avut doua actiuni ofensive, dar fara a crea probleme deosebite lui Stanca: Luiz Carlos (37) a tras peste transversala, dupa o faza tratata cu lejeritate de echipa lui Pustai, iar Ruben Micael a sutat de la distanta, in bratele lui Stanca (43).

Dupa pauza, lusitanii au reusit sa deschida scorul in min. 51, prin Yazalde, din pasa lui Alan, dupa ce Ruben Micael sutase in bara.

Pandurii a acuzat socul cateva minute, dar apoi a revenit in meci si a dominat jocul, insa ocaziile clare de gol au intarziat sa apara. Poate cea mai buna a fost cea din min. 82, cand Buleica a tras din cadere, dar mingea a trecut putin alaturi de poarta, dupa care Adrovic nu a ajuns la minge in 5 metri in min. 85.

Echipa lui Pustai a cautat cu indarjire golul egalarii, pe care l-ar fi meritat cu prisosinta, insa acesta nu a venit.

Pandurii are sanse destul de mici de calificare in returul de la Braga, din 29 august, in fata unei echipe care a aratat ca este mai experimentata.