Pandurii au umilit ”sepcile rosii” cu 6-2. Clujul e K.O.

514

Spectacolul a dat mat caniculei la startul noului campionat, petrecut langa Jiu. Tot din sah s-a inspirat si Grigoras, cu sloganul „negrul muta si castiga”, ambii sai jucatori de culoare rezolvandu-i meciul dupa 23 de minute. Nigerianul Ibeh a facut „dubla” rapid, fiind secondat de noul capitan „pandur”, ivorianul Viera.

Diferenta s-a facut inca de pe foile de joc, unde, fata de sezonul trecut, gazdele aveau doar implant de Mamele si Radut, in timp ce Walter a lasat doar doua „sepci” sub Feleac pentru primul 11: Bosneag si Pacurar. Astfel, oaspetii s-au trezit sufocati mai mult de tiki-taka olteana decat de caldura si au calcat in premiera careul advers abia in finalul primei parti, cand Patrascu a si marcat. Ibeh a fost letal pe stanga si dupa pauza, iar in rol si-au intrat si achizitiile Boutadjine si Matulevicius, care au punctat pentru un debut ideal.

Radut a transformat si el penalty-ul obtinut de Mamele, cu bonus de „rosu” la Erico, iar Pandurii arata si mai bine in al treilea sezon cu Grigoras, in timp ce „U” pare condamnata din start in „era Prodan”.

Emotiile s-au risipit destul de repede dupa 3-0
Petre Grigoras, antrenor Pandurii Tg Jiu

Ma simt umilit, cred ca e cea mai neagra zi de cand joc fotbal
Claudiu Niculescu, antrenor „U“ Cluj