Pandurii – Steaua 1-1, in Liga 1! VIDEO

1361

Imagini de la antrenamentul echipei nationale a Romaniei. Antrenament Romania.Fara victorie la Targu Jiu din 2008, Steaua a inceput ezitant partida cu Pandurii din etapa a 15-a, gazdele au jucat aproape perfect in prima repriza, iar campionii au tras primul sut pe spatiul portii lui Mingote abia in minutul 18.

Gorjenii au fost cei care au deschis scorul – Eric a profitat de o respingere hazardata a lui Tatarusanu si si-a trecut in cont cea de-a noua reusita din acest sezon de Liga 1.

Vezi VIDEO rezumat!

Oltenii au intrat la pauza cu avantaj minim, dar ros-albastrii au avut nevoie de numai trei minute din partea a doua pentru a egala.

Bourceanu a centrat perfect din corner pentru Szukala, care l-a invins pe Mingote.

Oamenii lui Reghecampf au atacat in valuri pana la final, dar Latovlevici a tras putin peste transversala, iar Tanase a fost blocat perfect de Mingote. Gabi Iancu a executat foarte bine o lovitura libera, dar portarul gorjenilor a fost in forma de zile mari.

Tanase a fost aproape de a marca golul de trei puncte, dar a tras peste poarta dintr-o pozitie favorabila. Mingote a mai fost o data la post la o actiune periculoasa a decarului Stelei. Tot Tanase a ratat si la ultima faza a meciului, iar derby-ul campionatului s-a incheiat nedecis, 1-1.

Sursa: digisport.ro