Pariorii din Romania isi pot FRECA PALMELE: Cel mai mare operator de JOCURI DE NOROC din Europa centrală și de est intra pe piata ROMANEASCA

1018

Schimbarile legislative din domeniul jocurilor de noroc aduc cel mai mare producator de jocuri de noroc din Europa centrala si de est in Romania.

Cel mai mare operator de jocuri de noroc din Europa centrala si de est, a semnat un contract de licentiere a marcii sale Fortuna cu societatile comerciale Bet Active Concept S.R.L. si Bet Zone S.R.L. Aceasta inseamna ca Fortuna va intra pe cea de-a patra sa piata din zona central si est europeana. La nivel de grup, Fortuna opereaza 1600 de agentii de pariuri sportive in Cehia, Slovacia si Polonia si a creat peste 2500 de locuri de munca. Datorita celor 25 de ani de prezenta pe piata, Fortuna este unul dintre cei mai apreciati operatori de jocuri de noroc din zona, mai ales in ceea ce priveste siguranta si increderea.

Fortuna considera ca piata din Romania, atat cea de agentii de pariuri, cat si cea online, este foarte atractiva. Vorbind in numele Fortuna, d-l MarcoFalchetto a declarat: „In opinia noastra autoritatile au invatat ceea ce functioneaza si ceea ce nu functioneaza cand vine vorba despre legislatia in domeniu, in special in ceea ce priveste impozitarea jocurilor de noroc. In consecinta, noua legislatie prezinta un cadru just, credibil si coerent referitor la impozitarea jocurilor de noroc, atat a celor traditionale, cat si a celor la distanta.”

Per Widerström, CEO al Fortuna, a adaugat: „Licentierea marcii noastre deschide usa pentru cooperare, pe toate canalele, in ceea ce priveste activitatile de jocuri de noroc in Romania, ceea ce se pliaza perfect la planurile noastre de a deveni operatorul nr. 1 in Europa centrala si de est in domeniul jocurilor de noroc autorizate”.

sursa: gsp.ro