Paszkany: Am doua sau trei transferuri pregatite daca ne calificam in grupele Champions League

502

CFR Cluj intalneste FC Basel in aceasta seara intr-o partida decisiva pentru calificarea in grupele Champions League.

Patronul ardelenilor, Arpad Paszkany, spune ca o eventuala calificare in grupele competitiei supreme va fi acompaniata si de doua sau trei transferuri de marca si ii transmite lui Ioan Andone ca in acest meci doar rezultatul conteaza. „Nu exista infrangeri frumoase. Important e sa ne calificam oricum am juca”, spune Paszkany.

Paszkany nu a vrut sa dezvaluie numele jucatorilor care ar putea semna cu CFR Cluj, dar a lasat sa se inteleaga ca e vorba de fotbalisti extrem de promitatori de la formatii cu nume din Europa. Fotbalistii ar putea veni la Cluj in coproprietate, iar cluburile care i-ar ceda sunt interesate ca acestia sa aiba expunere in Liga Campionilor.

„Acum vom avea alti jucatori pe teren. Biletele s-au vandut inca de luni si asa este frumos fotbalul. Sa simti publicul alaturi de tine cand joci acasa. Mereu am fost incurajati cand jucam acasa.

Am castigat prima repriza… conducem cu 2-1 la pauza, metaforic vorbind. Va fi o partida extrem de dificila. Intalnim un adversar care nu are nimic de pierdut. Au un singur tel: sa castige si sa o faca la doua goluri diferenta.

Eu vreau sa vad un CFR Cluj care se califica in grupele Ligii Campionilor. Rezultatul primeaza in acest moment. Nu exista infrangeri frumoase… Exista victorii urate, dar si acelea sunt dulci. Nu conteaza cum jucam, daca ne calificam. In mare masura va fi un meci de sah.

Avem doua, trei transferuri pregatite, dar acestea depind in mare masura de calificarea in grupele Ligii Campionilor. E vorba de jucatori pe care ii vom aduce in coproprietate. Sunt cluburi interesate de aceste transferuri, insa doar daca vom juca in Liga Campionilor”, a declarat Arpad Paszkany la gsptv.

„E un meci pentru Romania, nu pentru Cluj sau CFR! Putem aduce echipe mari in tara si toti iubitorii fotbalului s-ar bucura”, Ioan Andone, antrenor CFR.