Paszkany: Daca Ando ar fi vrut sa ramana atunci ramanea. El va ramane prietenul nostru

1116

Finantatorul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, a explicat, la Digi Sport motivele care au dus la despartirea de echipa campioana, la doar o zi dupa remiza eorica smulsa la Istanbul, egal care mentine intacte sansele clujenilor de a se califica în primavara Champions League.

“Am vorbit cu Ando si am cazut de comun acord sa ne despartim. El a ajuns la un anumit moment în care simtea ca nu mai poate oferi mai mult echipei. Plus, era si acest moment frumos dupa egalul cu Galata si asa am convenit. Oricum, Ando va ramane prietenul nostru si oricand va avea usa deschisa la noi“, a spus boss-ul ardelenilor.

Chestionat daca nu se teme ca aceasta plecare a lui Ando ar putea întari Rapidul, Paszkany a replicat:
“Ando are acum nevoie de o pauza dupa o perioada extrem de grea la CFR. Am discutat omeneste cu Ando si a fost de acord 99% sa plece. Daca Ando ar fi vrut neaparat sa ramana, ar fi putut sa ramana. Cand vine momentul în care simti ca, date fiind conjucuncutra, nu poti sa faci mai mult, atunci e logic sa pleci. Nu este o acuza, dar uneori simti ca ai putea sa faci mai mult daca ai avea mai mult noroc. Norocul însemnand sa ai la dispozitie jucatorii accidetanti. Daca va fi sa accepte vreo oferta, atunci el va pleca numai în strainatate, nu la Rapid sau la vreo alta echipa din Liga I“.

Într-un final, Paszkany a spus ca joi va anunta si noul antrenor de la CFR Cluj.

“O sa fie un antrenor cu experienta, care sa poata sa organizeze o echipa care sa poata stranga puncte. Pentru asta ai nevoie de experienta. Boloni nu este pe lista, pentru ca este un alt tip de antrenor. Pe lista scurta sunt 12, pe lista lunga sunt 20. Nu merita ca aceasta despartire de moment sa se faca într-un moment pozitiv. Dupa partida de ieri, nu stiu cine o sa poata sa joace la 33% din potentialul fizic în urmatoarea partida de campionat. N-ar merita Ando ca dupa acest succes de la Istanbul sa vina un nou esec sau semiesec în campionat“, a conchis Paszkany.