Pepe il ATACA pe Mourinho: Casillas trebuie respectat pentru tot ceea ce a facut!

1031

pepe-mourinhoImediat dupa terminarea partidei pe care Real a castigat-o sambata seara, 4-3, cu Valladolid, Pepe a declarat, la marginea terenului, ca declaratiile facute vineri de Jose Mourinho despre Iker Casillas au fost „inadecvate”.

„Declaratiile lui Mister nu au fost cele mai adecvate. Iker este o institutie si la Madrid si in Spania. Important e ca el e calm si are alaturi si suporterii si ceilalti jucatori. Pentru ca e un jucator important pentru noi. Trebuie respectat pentru tot ceea ce a facut. Cu totii trebuie sa-i acordam acum mai multa atentie. Este simbolul lui Real Madrid. Este capitanul echipei.”, a spus Pepe, citat de Digisport.

Vineri, intr-o conferinta de presa, Jose Mourinho l-a atacat pe Casillas, care e rezerva la Real, de la venirea lui Diego Lopez: „Nu am avut nicio problema cu jucatorii. Cel puţin nu cu cei carora le place sa fie trataţi egal. Am o problema cu cei care se cred şi vor sa fie deasupra celorlalţi. Daca imi reproşez ceva este ca nu am insistat suficient pentru Diego Lopez inca de la finalul primului sezon. N-a venit atunci. Pacat…”