Perisic a preluat CSU Atlassib Sibiu: Vreau sa fac o treaba buna la echipa

1064

Miodrag Perisic a preluat oficial functia de antrenor principal la CSU Atlassib Sibiu. Tehnicianul sarb a semnat un contract valabil pe doi ani si jumatate. CSU Atlassib Sibiu a prezentat luni dupa amiaza noul antrenor principal al echipei, dupa ce Dragan Petricevic a demisionat de la echipa.

Miodrag Perisic a marturisit ca nu a stat deloc pe ganduri si a acceptat imediat oferta venita din partea conducerii echipei noastre. ”M-am gandit mult in ultima vreme ca sa ma intorc in Romania. De fapt in Europa. Am cautat oportunitati bune ca sa fac lucrul acesta. A venit aceasta oferta de la Sibiu. Am discutat cu domnul Mircea Vulc si am acceptat-o imediat. Nu am stat sa ma gandesc la bani sau conditii. Pentru mine e foarte bine ca am venit la Sibiu sa lucrez si sa fac o treaba buna si cu rezultate bune”, a spus acesta.

Persic spune ca isi poate face o impresie legata de lotul actual de jucatori doar unde la finele saptamanii viitoare, dar are incredere in toti baschetbalistii de la CSU. ”E devreme sa spun ce asteptari am eu. Am facut doar un singur antrenament. Eu ma astept in primul rand sa reusim sa jucam bine si sa scoatem cele mai bune rezultate. Putem vorbi despre ceea ce imi propun dupa 7 – 10 zile. Acum e doar o prima impresie, iar aceasta ar fi ca aici exista o echipa buna. Vom vedea cum vor continua lucrurile” a mai declarat noul antrenor de la CSU Atlassib Sibiu.

In fine Perisic a mai declarat luni ca spera sa faca o treaba buna ca antrenor la CSU Atlassib Sibiu. ”Nu am vorbit prea mult cu jucatorii. Asteptarile mele personale.. Aici este un oras cu traditie in baschet si de asta am si luat decizia sa vin la Sibiu. Asta inseamna ca asteptarile mele sunt sa fac o treaba buna si sunt sigur ca voi face. Nu pot sa vorbesc de un loc anume pe care vreau sa terminam campionatul. Cred insa ca putem face treaba buna la CSU Sibiu si acesta este singurul motiv pentru care m-am inhamat la munca aceasta”, a mai spus tehnicianul care a mai antrenat in Romania la U Mobitelco Cluj Napoca si CS Otopeni.