Petrolul Ploiesti a invins cu scorul de 3-0 pe Vikingur Gota, in prima mansa a turului II preliminar al Ligii Europa! VIDEO

1103

petrolulEchipa Petrolul Ploiesti a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formatia Vikingur Gota din Insulele Feroe, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa, potrivit mediafax.ro.

Golurile invingatorilor au fost marcate de De Lucas ’26 si Grozav ’49, ’68.

1-0: Teixeira a executat un corner din partea stanga, Boudjemaa a intors balonul la De Lucas si spaniolul a deschis scorul cu un sut de la 15 metri.

2-0: Grozav a luat o actiune pe cont propriu, a driblat doi fundasi adversi si a inscris din 6 metri lateral stanga cu largul concurs al portarului Turi.

3-0: Achim a centrat din partea dreapta si Grozav a inscris cu o lovitura de cap de la 6 metri.

Petrolul Ploiesti: Pechana – Achim, Geraldo (Naziri ’82), Hoban, Guilherme – Mustivar (Romario ’71), De Lucas – Boudjemaa, Teixeira (Yamissi ’62), Grozav – Hamza. Antrenor: Cosmin Contra.

Vikingur Gota: Turi – B. Hansen, S. Jacobsen, E. Jacobsen, Lervig – Vatnhamar, H. Jacobsen (Bartalstovu ’75), Djurhuus (Sorensen ’90), Djordjevici – Petersen (Hj. Hansen ’90+3) – Justinussen. Antrenor: Sigfriour Clementsen.

Partida retur se va disputa la 25 iulie.