Petrolul Ploiesti a invins pe CFR Cluj, scor 3-2! VIDEO

1051

Clipboard01Petrolul Ploiesti a invins pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-2), pe CFR Cluj, in ultimul meci al etapei a IX-a a Ligii I, potrivit mediafax.ro.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Dore ’10, Teixeira ’13 si Priso ’67, in timp ce pentru oaspeti a inscris Djokovici, in minutele 25 si 38.

1-0: Dore a fost lansat in adancime, l-a driblat pe Cadu si a inscris la coltul lung cu un sut de la 12 metri lateral stanga.

2-0: Teixeira a primit o pasa pe culoar, l-a driblat pe Felgueiras si a inscris in poarta goala de la 10 metri.

2-1: Djokovici a profitat de o eroare a defensivei Petrolului si l-a invins pe Pecanha cu un sut violent din coltul carelui de 16 metri.

2-2: Maah a centrat din partea dreapta si Djokovici a inscris din cadere de la 6 metri.

3-2: Guilherme a centrat din partea stanga si Priso l-a invins pe Felgueiras cu un sut plasat din 6 metri, reusind primul sau gol in Liga I.

Vezi VIDEO REZUMAT!

Petrolul Ploiesti: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Benga, Guilherme – Hoban, De Lucas (Priso ’59) – Boudjemaa, Teixeira (Mustivar ’72), Albin (Morar ’84) – Dore. Antrenor: Cosmin Contra.

CFR Cluj: Felgueiras – Velayos, Cadu, Rada, Camora – Djokovici, Muniru – Maah (Deac ’74), Gabionetta (Voiculet ’79), Batin – Obgu (Fl. Costea ’62). Antrenor: Petre Grigoras.

Cartonase galbene: Albin ’70 / Batin ’42, Djokovici ’61, Fl. Costea ’90+3.

Arbitri: Alexandru Tudor (central) – Ovidiu Artene, Mircea Grigoriu (asistenti) – George Radulescu (rezerva).

Observatori: Aron Huzu, Alexandru Boc.

Supervizor: Valentin Alexandru.

La partida de la Ploiesti au asistat aproximativ 7.000 de spectatori.