Petrolul a facut show in OZN cu Ceahlaul. Lupii galbeni au batut cu 5-0

938

Petrolul Ploiesti a inceput sezonul cu o victorie zdrobitoare in fata Ceahlaului, scor 5-0, iar Mircea Rednic a tinut sa-si felicite jucatorii la capatul celor 90 de minute.

Tehnicianul formatiei prahovene spune ca, in ciuda proportiilor scorului, jucatorii Petrolului trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant si ca abia meciul cu FC Vaslui va indica pentru ce loc se va lupta echipa sa in acest sezon.

Rednic a anuntat si doua noi transferuri pentru Petrolul: „Jucatorii vor semna in zilele urmatoare”.

„Am facut un meci bun pe o vreme calduroasa. Am avut 25 de minute foarte bune, dupa care adversarul a echilibrat jocul. Suporterii ne-au impins sa invingem in maniera asta. Am facut spectacol in a doua repriza, dar nici adversarul nu ne-a pus mari probleme. Titlul? Sa ramanem modesti. Fiecare meci trebuie pregatit la fel precum cel de azi, poate chiar mai bine. Vorbim dupa meciul de la Vaslui. M-a multumit jocul de azi, dar mai sunt lucruri de pus la punct. In meciul urmator s-ar putea sa fac 2-3 modificari, in functie de adversar.

Am mai facut doua transferuri. Jucatorii sunt cu noi si vor semna in zilele urmatoare. Nu stiu daca sunt mai buni decat ceea ce avem deja, dar eu sunt convins ca ne pot ajuta. Sunt buni, frumosi, inalti, dar cel mai in forma va intra sa joace”, a declarat Mircea Rednic la Digi Sport.

„Am intalnit poate cea mai buna echipa a campionatului”.

Tehnicianul echipei oaspete, Costel Enache, s-a aratat impresionat de forta echipei ploiestene.

„Sunt surprins de atitudinea elevilor mei. E un semn mare de intrebare si nu am vazut niciun pic de nerv si determinare. Ne-a lipsit motivatia personala. Cel mai mult ma doare ca am vazut indiferenta in jocul elevilor mei.

Petrolul este o echipa extraoridinara si cred ca se poate lupta pentru titlu. S-ar putea sa fi jucat cu cea mai buna echipa din campionat in aceasta seara„, a declarat Costel Enache la Digi Sport, la finalul partidei Petrolul – Ceahlaul 5-0.