Piturca a renuntat la convocarile lui Nicolita si Daniel Niculae

1031

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a renuntat la convocarea jucatorilor Banel Nicolita, George Florescu si Daniel Niculae, pastrand 11 „stranieri” in lotul pentru meciurile cu Turcia si Olanda din preliminariile CM 2014, informeaza site-ul oficial al FRF.

Jucatorii romani care activeaza la cluburi din strainatate pastrati in lotul pentru meciurile cu Turcia si Olanda sunt urmatorii: Costel Pantilimon (Manchester City), Gabriel Tamas (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Spezia Calcio), Paul Papp (AC Chievo), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Razvan Cocis (FC Rostov), Costin Lazar (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Granada), Bogdan Stancu (Orduspor), Ciprian Marica (Schalke 04) si Adrian Mutu (AC Ajaccio).

Au fost revocate convocarile trimise anterior la AS Saint-Etienne (Banel Nicolita), Arsenal Kiev (George Florescu) si FC Kuban Krasnodar (Daniel Niculae).

Jucatorii care vor fi convocati de la cluburile din Liga I, precum si o parte dintre stranieri se vor prezenta duminica in cantonamentul de la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogosoaia. Lotul va fi definitivat duminica seara, dupa jocul Steaua – CFR Cluj.

Reunirea lotului este prevazuta pentru luni, la ora 12.00, la Mogosoaia. La ora 12.30, selectionerul Victor Piturca va sustine o conferinta de presa. Antrenamentul de la ora 18.00 va fi deschis presei.

Echipa nationala a Romaniei va intalni Turcia, vineri, 12 octombrie, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul si Olanda, marti, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Nationala, in cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014.