Piturca despre meciul cu Estonia: Nu va fi usor, dar trebuie sa obtinem 3 puncte!

668

Selectionerul Victor Piturca a declarat, vineri, la Tallinn, intr-o conferinta de presa, ca echipa nationala a Romaniei are nevoie de un rezultat bun in partida de vineri si a precizat ca jucatorii sai vor face tot ce vor putea pentru a obtine primele trei puncte in preliminariile CM-2014.

„Avem nevoie de un rezultat bun vineri, care sa creeze pentru mai departe o atmosfera favorabila. Suntem extrem de concentrati. Nu va fi usor, dar vom face tot ce trebuie pentru a obtine primele trei puncte in aceasta campanie. Olanda si Turcia raman principalele favorite, noi cu Estonia si Ungaria vom fi outsideri. Cred ca Estonia va fi un adevsar dificil”, a spus Piturca.

Victor Piturca a afirmat ca Romania a ajuns pe locul 57 in clasamentul FIFA din cauza rezultatelor din ultimii doi ani, insa a precizat ca echipa nationala va urca in aceasta ierarhie. „Am ajuns sub Estonia in clasamentul FIFA din cauza meciurilor din urma cu doi ani de zile, cand nu eram eu la nationala. In ultimul timp, nationala a strans puncte si o sa tot urce. De cand am revenit, am pierdut doar cu Belgia si Slovenia. Cifrele demonstreaza aceste lucruri”, a adaugat Piturca.