Piturca, dupa 4 la 1 cu Polonia: Nu conteaza rezultatul!

648

Austria vs RomaniaVictor Piturca a declarat, sambata seara, dupa infrangerea din meciul cu Polonia, scor 1-4, ca nu poate sa le reproseze elevilor sai decat golurile si a subliniat ca pentru el nu conteaza rezultatul.

Nu pot sa le reprosez baietilor decat golurile. Am jucat cu o echipa noua, in timp ce adversarii se cunosteau intre ei. Unii dintre jucatori mi-au placut, dar nu vreau sa dau nume. Pentru mine nu conteaza rezultatul, poate doar pentru jucatori. Poate ei sunt dezamagiti acum. Am primit gol la fiecare ocazie a lor, iar in repriza a doua am ratat doua ocazii mari. Daca marcam, puteam sa reducem diferenta. Suporterii au fost dezamagiti. E o perioada grea, am facut trei antrenamente pe zi si asta se va vedea in campionat„, a spus Piturca, potrivit prosport.ro.

Victor Piturca a explicat si absentele lui Bogdan Lobont si Adrian Mutu din lotul pentru meciul urmator al Romaniei, cu Australia: „Lobont nu a aparat deloc in ultimul timp, iar Mutu nu e la parametrii normali si nu joaca constant”.