Piturca explica situatia GRAVA prin care trece Steaua. „Gigi spunea mereu ca el e antrenorul”

1054

Victor Piturca deplange situatia in care a ajuns Steaua, formatia cu care a scris istorie ca fotbalist. 

Fostul selectioner al echipei nationale si antrenor al lui Al Ittihad, acum liber de contract, spune insa ca echipa ros-albastra este doar o umbra a celei care in urma cu ani de zile strangea zeci de mii de suporteri in tribune.

Piturca a vorbit in termeni destul de duri despre „FCSB”, echipa despre care spune ca nu mai reprezinta vechea Steaua. Din punctul de vedere al lui Victor Piturca, campioana ultimelor trei sezoane din Liga 1 trece nu doar printr-o criza de identitate generata de scandalul cu CSA si MApN, dar si printr-una de calitate.

„Explicatia pentru dezastrul Stelei e simpla. Valoarea lotului, a conducerii tehnice, a patronului. Bine, ca sa fac si o gluma, pentru ca Gigi Becali spunea mereu ca el e antrenorul. 

 Serios vorbind, eu sunt convins ca Radoi si stafful sau se ocupa de echipa. Din nefericire, lucrurile nu merg acum bine. Radoi e un novice, e ceva nou pentru el, iar lotul nu-l ajuta. La Steaua sunt jucatori care nu prea mai joaca. 

Chipciu a demonstrat multe, dar eu ma asteptam de la Iancu si Stanciu sa explodeze. Cand eram selectioner, asteptam sa-i iau la nationala. In 3 ani de zile ei nu au progresat insa deloc”, a spus Victor Piturca la Dolce Sport.