Piturca: Jucatorii de la Steaua au obosit dupa cele patru meciuri grele din Liga Europa

667

565230-piturcaVictor Piturca a declarat, marti, la finalul partidei cu Olanda, scor 0-4, ca e inadmisibil modul in care jucatorii sai au primit golurile si a precizat ca fotbalistii prezenti la lot, in special cei de la Steaua, nu au fost pregatiti din punct de vedere fizic.

„Cand pierzi cu 4-0 nu prea sunt multe de spus. Am primit goluri nepermis de usor. Pe final ne-am lasat descoperiti. E inadmisibil, dar asta e situatia si nu mai avem ce face. Am alergat, am facut tot ce am putut in teren, am facut presing, dar asa se intampla cand joci impotriva unei echipe mari si gresesti” , a spus Piturca, la TVR.

Victor Piturca a afirmat ca in cele doua meciuri, cu Ungaria si Olanda, jucatorii echipei nationale nu au facut fata din punct de vedere fizic.  „Avem o perioada lunga la dispozitie pentru a pune lucrurile la punct. Probabil, in perioada asta, jucatorii care au facut parte din lotul echipei nationale, nu sunt foarte bine pusi la punct din punct de vedere fizic. Jucatorii de la Steaua au obosit dupa cele patru meciuri grele din Liga Europa. In primul rand nu s-au ridicat la nivelul fizic la care ar fi trebuit sa se ridice. Acelasi lucru s-a intamplat si in meciul cu Ungaria. Ne-au costat foarte mult golurile primite extrem de simplu” , a completat Piturca.