Piturca: Maxim IL POATE INLOCUI pe Mutu!

1072

Victor Piturca s-a declarat multumit de evolutia mijlocasului Alexandru Maxim din amicalul cu Romania – Belgia, scor 2-1, in care jucatorul de la Pandurii a inscris un gol, afirmand ca „pustiul” este un concurent serios pentru Gabriel Torje si chiar pentru Adrian Mutu.

„In general am fost multumit si de Maxim, l-am felicitat si pentru gol. Pustiul poate sa creasca, sa joace mult mai bine decat a facut-o astazi. I-am felicitat pe toti, in special pe cei care au marcat golurile. Maxim face concurenta si pentru Torje, dar si pentru cei din flancul stang, inclusiv Mutu. Calitati tehnice cum are el, nu prea avem in fotbalul nostru si avem mare nevoie de asa ceva”, a declarat Piturca la conferinta de presa organizata dupa meci.

Slectionerul a mai laudat evolutia lui Vlad Chriches, care a jucat in premiera la nationala ca fundas dreapta, si pe cea a debutantului Dan Nistor de la Pandurii Targu Jiu.

„Chiriches ma asteptam sa joace bine, pentru ca este un jucator polivalent, poate juca bine oriunde, insa jucatorii de la Steaua au fost mai obositi. S-au plans si inaintea meciului si la pauza de asta. Nistor parca juca de cand lumea la nationala, dar din pacate fizicul sau nu este la nivelul calitatilor sale”, a afirmat el.